Program


Szerelmes levelek

Szerelmes levelek

Hernádi Judit és Gálffi László több mint tíz esztendeje játssza sikerrel a levél-drámát, bámulatos könnyedséggel ugrálnak térben és időben, lenyűgöző stílusban adják elő a két szerelmes történetét, akik a nézők előtt válnak felnőtté, szülővé, felelősségteljessé, és szenvedélyesen szerelmessé.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 10. szombat, 19:00

Romantikus levelezés két részben. Író: A. R. Gurney. Fordította: Vámos Miklós. Rendező: Mácsai Pál.  Előadók: Hernádi Judit, Gálffi László

Andy tíz évesen írja meg első levelét egy copfos kislánynak... a kamasz Melissa mindenét odaadná Andyért.... A sors elszakítja egymástól a két fiatalt, szerelmük levelekben lángol fel ismét, szakad meg, majd éled újjá. A fiú egyetemre jár, a lány a kisvárosban marad, a fiú megházasodik, a lány férjhez megy, a levelek azonban összekötik őket. Két teljesen különböző egyéniség, egymástól messze vezető életutak és a négy évtizeden át tartó levelezés. Ki tudja, hogy beteljesülhet-e valaha a szerelem, találkoznak-e sorsuk útjai.... A Love letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, mely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

Ajánlatunk


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!