Program


SZENT IVÁN-ÉJI FORGATAG

SZENT IVÁN-ÉJI FORGATAG

Az este folyamán tűzzsonglőr show-val, a Fricska táncegyüttes - jelenleg a világon leggyorsabb - táncosával és Yengibarian Dávid harmonikaművész koncertjével várunk mindenkit szeretettel!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 23. péntek, 21:00

A Szent Iván-éj egy nagyon különleges alkalom, hiszen tűz-ünnep. A Tűzfészkek Társulat Szent Iván-éji előadásában a hagyományoknak megfelelően hatalmas tüzeket gyújt. Az év legrövidebb éjjelén a megtisztulás szakrális lángjai csapnak fel és űzik messzire a sötétséget. Az előadást minden korosztálynak ajánljuk, a műsort követő tűzugráson mindenki részt vehet!

Az esti koncerten Yengibarian Dávid, a magyar zenei élet delejes tekintetű, harmonikaművész vajákosa valódi ínyencként keveri boszorkánykonyhájában a zenei fűszereket. Az örmény hagyomány telt és egzotikus ízei, magától értetődő harmóniában olvadnak össze a bódító argentin tangót megreformáló Astor Piazzolla dallamaival, és a karakteres balkáni ritmusokkal. Egyszerre komplex és szabad ez az ízvilág – akárcsak az európai, amerikai jazz és improvizatív zene, melyet David Yengibarian konyhamérlegének egyik serpenyőjébe helyez kompozíciói örök esztétikai mércéjeként. Hatalmas teljesítmény mindezek accordionon való megidézése.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Szeretnél gazdag lenni? Otthagyni a dögunalmas állásod? Elköltözni mondjuk Barcelonába? Ahol végre egész álló nap napozhatsz a tengerparton, miközben egy jéghideg cuba libret szürcsölgetsz? Nos, Császár András pontosan ezt tervezi tenni azok után, hogy véletlenül talál kétmillió eurót a hármas metrón.

Ajánló


1986 nyarán egy mesesorozaton és Zorán új albumán kezdett dolgozni Presser Gábor és Sztevanovity Dusán, egy ötlet azonban új irányba…

Pottyondy szarkazmusa működik élőben is, de nem köti gúzsba a poénkényszer, nincs csattanó minden mondat végén, és nem is hiányzik,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!