Program


SZENT IVÁN-ÉJI FORGATAG

SZENT IVÁN-ÉJI FORGATAG

Az este folyamán tűzzsonglőr show-val, a Fricska táncegyüttes - jelenleg a világon leggyorsabb - táncosával és Yengibarian Dávid harmonikaművész koncertjével várunk mindenkit szeretettel!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 23. péntek, 21:00

A Szent Iván-éj egy nagyon különleges alkalom, hiszen tűz-ünnep. A Tűzfészkek Társulat Szent Iván-éji előadásában a hagyományoknak megfelelően hatalmas tüzeket gyújt. Az év legrövidebb éjjelén a megtisztulás szakrális lángjai csapnak fel és űzik messzire a sötétséget. Az előadást minden korosztálynak ajánljuk, a műsort követő tűzugráson mindenki részt vehet!

Az esti koncerten Yengibarian Dávid, a magyar zenei élet delejes tekintetű, harmonikaművész vajákosa valódi ínyencként keveri boszorkánykonyhájában a zenei fűszereket. Az örmény hagyomány telt és egzotikus ízei, magától értetődő harmóniában olvadnak össze a bódító argentin tangót megreformáló Astor Piazzolla dallamaival, és a karakteres balkáni ritmusokkal. Egyszerre komplex és szabad ez az ízvilág – akárcsak az európai, amerikai jazz és improvizatív zene, melyet David Yengibarian konyhamérlegének egyik serpenyőjébe helyez kompozíciói örök esztétikai mércéjeként. Hatalmas teljesítmény mindezek accordionon való megidézése.

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!