Program


Szent Boszorkány

Szent Boszorkány

A Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál nulladik napján, január 7-én, a Művésztelepen, 19 órától bemutatásra kerülő, Pál Dániel Levente és Kalmár Ákos alkotópáros által megálmodott Szent Boszorkány című darab, amely egy összművészeti színpadi nyelv keresésére tett alkotói kísérlet.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 7. kedd, 19:00

A Fővárosi Nagycirkusz produkciójában megvalósuló Szent Boszorkány című előadás egy szimbolikus mesemű: tündérboszorkányokról, erdei démonokról, szerelmes emberekről és az idő múlásáról. Egy légiesen törékeny nő és egy varázserővel született hangszerkészítő mester egész életen át tartó szerelme fűzi egymás után a jeleneteket.
 
Hogyan játszanak egymás szívének húrjain? Lehetséges-e, hogy megtalálják a csábító felső, a mélybe rántó alsó és az életre alkalmas középső világ között az egymáshoz vezető utat? Kitudják cselezni az időt? Le tudják győzni a halált?
 
A Pál Dániel Levente és Kalmár Ákos alkotópáros által megálmodott Szent Boszorkány egy új, összművészeti színpadi nyelv keresésére tett alkotói kísérlet. A cirkuszi zsánerszámokat a magyar néptánc és a fizikai színház formanyelvével keverve olyan fantáziavilágba hívja nézőit, mely újdonság lesz dramaturgiájában, színpadi nyelvében és zenei világában is.
 
A produkció a Budapest Főváros Önkormányzata által meghirdetett és támogatott Staféta program keretében, az Emberi Erőforrások Minisztériuma további támogatásával kiegészülve valósul meg.

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!