Program


Szendrői Csaba - #olvasniszabad // vendég: Jakobovits Kitti

Szendrői Csaba - #olvasniszabad // vendég: Jakobovits Kitti

Az olvasniszabad mozgalmat Szendrői Csaba, költő, Artisjus díjas szövegíró, énekes, az Elefánt zenekar frontembere találta ki 2020-ban, azóta Jakabovits Kitti pszichológus, irodalomterapeutával bővült a „csapat”.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 20. csütörtök, 19:00

Célja az olvasás népszerűsítése, az önfejlesztés, az olvasás hatása az egyén személyiségére, tudatára és gondolkodására. Nem valós terápiát kíván nyújtani, csupán eszközöket igyekeznek adni az olvasók kezébe, amik segítenek abban, hogy mindenki a maga módján és útján hozza ki magából a legtöbbet.

Az #olvasniszabad sikere maga az egyszerűsége. Szendrői Csaba hónapról-hónapra olvasni hívja a követőket, ahol 90 percig mindenki „csak” olvas, majd átbeszélik aznap olvasottakból a leginkább megmaradt mondatokat, bekezdéseket. Ezt követően Csabi és az aktuális vendége tart egy adott témában előadást, ahol közös beszélgetésre invitálják a résztvevőket.

Az októberi #olvasniszabad esemény vendége Jakobovits Kitti pszichológus, irodalomterapeuta, aki jelenleg az ELTE Tanácsadó szakpszichológus szakirányú továbbképzésén és a CSAKIT (Csoportanalitikus Kiképző Társaság) képzésén tanul tovább. Korábbi tanulmányait az ELTE Pszichológia szakán, valamint a Pécsi Tudományegyetem Biblioterapeuta szakirányú továbbképzésén végezte. 2019 óta tart egyéni konzultációkat, tanácsadói folyamatokat és vezet irodalomterápiás csoportokat. Érdeklődése középpontjában elsősorban az egzisztenciális pszichológia, a narratív pszichológia és az irodalom-, illetve alkotáspszichológia területei állnak. Első könyve Irodalomterápia - A könyvespolcod pszichológus szemmel 2021-ben jelent meg a Kulcslyuk Kiadónál. Az Olvasni Szabad programsorozatba Szendrői Csaba egy évvel ezelőtt vette be maga mellé szervezőnek.

Ajánlatunk


A tárlat egy felejthetetlen utazás az emberi test világába. Betekintést nyújtunk az emberi test szerkezetébe, és elmagyarázzuk hogyan hatnak egymásra a funkcionális rendszerek és szervek. A látogatók egyöntetű véleménye hogy, a kiállítás nagyon mély nyomot hagy minden korosztály számára és elgondolkodtat, hogy hogyan is éljük tovább életünket.

Az együttes egy igazi SHOW keretében zárja velünk az évet, melyre nagyon készülnek, hiszen először mutathatják meg, hogy milyen az igazi saját koncert show.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!