Program


SZEMFÉNYVESZTÉS - Győr

SZEMFÉNYVESZTÉS - Győr

A SZEMFÉNYVESZTÉS című előadássorozat soron következő műsora Győrben. Díjnyertes, világot bejárt előadók együtt egy nagyszabású show-műsorban! Látványos illúziók, gondolatolvasás és további humoros, szórakoztató műsorszámok egy színpadon. Legyen részese a lehetetlennek!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 16. szombat, 18:00

A show fellépői:

Kőhalmi Ferenc nemzetközi bűvészversenyek győztese, valamint saját tv műsorral rendelkező bűvész, aki humoros mutatványaival fogja szórakoztatni Önöket.

Szemerey László több mint 40 országban szerepelt már egyedi műsorával. Magyarország egyetlen bűvésze, aki kutyás műsorszámaival ejti ámulatba közönségét.

Rieger Dani a Szemfényvesztés című előadássorozat alapítója. Lélegzetelállító nagyszínpadi illúziókkal fogja szórakoztatni a nagyérdeműt. 

Az show házigazdája a Dumaszínházból is ismert humorista Török Ádám lesz. 

Az előadás 120 perces (a műsorban van 15 perc szünet).

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Ajánló


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!