Program


Szapporótól Kecskemétig - Takuma Onodera zongoraestje

Szapporótól Kecskemétig - Takuma Onodera zongoraestje

A japán Szapporóban született Takuma Onodera ötéves korában kezdte zenei tanulmányait. Tíz éves korára számos díjat nyert, köztük hét első díjat számos japán versenyen: a Steinway Versenyen, az Imora Nemzetközi Zongorameghallgatáson és öt aranyérmet a Junior Mainichi Versenyen.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 15. szerda, 19:00

Takuma számos versenyen vett részt Japánban, Európában (Olaszországban, Csehországban, Egyesült Királyságban), Oroszországban és az Egyesült Államokban, amelyeken számos díjat nyert. Ide tartozik többek között a Città di Imola (Olaszország), a Vladimir Krainev Nemzetközi Zongoraverseny (Moszkva) és a kaliforniai San Jose Nemzetközi Zongoraverseny díjai. Legutóbbi díjai közé tartozik a New York-i Manhattan Nemzetközi Zenei Verseny aranyérem, az angliai Windsori Nemzetközi Zongoraverseny első díja (B kategória), az olaszországi Conero Nemzetközi Zongoraverseny és Fesztivál aranydíja (Fiatal Művészek csoportja). ), és ötödik díj a Walled City Online Music Competition nemzetközi versenyen.

Fellépett a Carnegie Hallban, a Yamaha Hallban és a Nagoya Yamaha Hallban. 2022-ben Takuma 13 előadást tartott Japánban, többek között Szapporóban, Sendaiban, Tokióban és Fukuokában.

Takuma Onodera a japán Sapporo Concert Hall (Kitara, Japán) által gondozott, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem együttműködésével rendezett tavalyi, 25. szeminárium legjobb hallgatója.

PRESS

„Takuma Onodera érzékeny és intelligens személyisége már észrevehetően fiatal korában kitűnt. Takuma mindössze tíz éves volt, amikor először találkoztam vele, és azonnal lekötötte a figyelmemet kifinomult és örömteli játékával. Az évek során sikerült teljes körű, sokoldalú zenészré fejlődnie, megőrizve előadásaiban a kifejezés végső tisztaságát. Valóban inspirációvezérelt természettel rendelkezik, az övé a zenei ötletek nagyon melegen és őszintén áradnak ki belőle, ami nem hagyhatja érintetlenül a hallgatót. Számomra egyértelmű, hogy ő egy olyan zenész, aki sokat mond a közönségnek”.

– Alexander Romanovsky /Zongoraművész /Professzor,Piano Royal College of Music London /Művészeti vezető Vlagyimir Krainev Moszkvai Nemzetközi Zongoraverseny.

"Takuma rendkívüli tehetség, és nagyon boldog leszek, hogy népszerűsíthetem a tehetségét."

– Armen Babakhanian /zongorista /professzor, YKSC / Harmonium művészeti igazgatója” OnlinePlus Nemzetközi Zongoraverseny

Ajánlatunk


Egy szórakoztató este generációs utazással, önismerettel, görbe tükrökkel, aha-élménnyel, évtizedes emlékekkel és a jelen értelmezésével.

Ünnepeljétek velünk az idén 10 éve megújult Várkert Bazár jubileumi kulturális évadát a május 31-től június 2-ig tartó VárkertFeszt művészeti fesztiválunkon! A háromnapos rendezvénysorozaton izgalmas családi eseményekkel, fergeteges koncertekkel, irodalmi programokkal, tárlatvezetésekkel, workshopokkal és különleges gasztro-meglepetésekkel várjuk a kicsiket és a nagyokat a Várkert Bazárban.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


A Soproni Pendelyes Kulturális Egyesület hagyományos gálaműsorait láthatják a nézők a Barlangszínházban.

Az Orfeum mágusa A Budapesti Operettszínház 100. jubileumi évének díszelőadása − ez a vadonatúj nagyoperett − mágikus időutazásra hívja a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!