Program


Szalóki Ági karácsonyváró gyerekkoncertje (2018)

Szalóki Ági karácsonyváró gyerekkoncertje (2018)

Szalóki Ági – ének, Csókás Zsolt – gitár, Födő Sándor „Fodo” – ütőhangszerek, Kovács Zoltán – nagybőgő, Rácz Krisztián – gitár, Szalai Péter – tabla, Gere Miklós - hangosítás

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 2. vasárnap, 11:00

Tavaly Szalóki Ági és zenésztársai nagysikerű, teltházas gyerekkoncert adtak a karácsonyi ünnepek előtt pár nappal. A koncertet követően a gyerekek nagy örömmel fogadták Ági ajándékát, az almát és ők is hoztak ajándékot Áginak. Kapott só gyurmából karácsonyfát; színes krétával festett képeket; gyöngyökből fűzött karkötőt, sok-sok verset és dalt, amit az Uránia Filmszínház előterében a gyerekek el is mondtak, el is énekeltek Áginak.

Idén is várunk benneteket szeretettel. Ági karácsonyváró koncertjén az elhangzó dalokat a Körforgás, a Cipity Lőrinc és a Gingalló című lemezek, illetve a Téli-nyári laboda dalaiból válogatja. Ezúttal is elhangzanak majd a kedvelt énekelt versek, többek között Erdős Virág, József Attila, Szabó Anna Kyoko, Tamkó Sirató Károly, Weöres Sándor megzenésített művei, de elhangzik majd sok ismert karácsonyi gyerekdal is. Ági idén is készül majd meglepetéssel!

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!