Program


Szakonyi Károly: Két nő és ...

Szakonyi Károly: Két nő és ...

Két magányos, csinos, középkorú nő a buszon a tömegben szatyrával és kabátgombjával összegabalyodik. Így ismerkednek meg. A komikus helyzet során nem csak megismerkednek, hanem összebarátkoznak, de az ismerkedésből bonyodalmak is támadnak!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. május 20. szerda, 19:30

A Szolnoki Szigligeti Színház darabját rendező Málnay Levente szerint „A darab műfaji megjelölése: lírai groteszk. És valóban! Két magányos, csinos, középkorú nő a buszon a tömegben szatyrával és kabátgombjával összegabalyodik. Így ismerkednek meg. A komikus helyzet során nem csak megismerkednek, hanem összebarátkoznak, de az ismerkedésből bonyodalmak is támadnak! Szakonyi Károly igazi mikrorealista és a hölgyek jó ismerője, az egyszerű, mindennapi, emberi élet rezdüléseit, gondját, bánatát mesteri módon, szellemes könnyedséggel, néha kicsit érzelmesen, de igazi együttérzéssel jeleníti meg."


Szereplők:
Edina - Gombos Judit
Nóra - Radó Denise

Díszlet: Ignácz György
Jelmez: Labancz Mária
Dramaturg: Szabó Csilla
Segédrendező: Ignátz Éva
Rendező: Málnay Levente

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!