Program


Szabó Dániel Quintet

Szabó Dániel Quintet

A Szabó Dániel Quintet egy „középgenerációs” szupergroup, tagjai hazánkban és nemzetközi vizeken egyaránt magasan jegyzett zenészek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 19. péntek, 20:00

A kvintett progresszív, de a közönség számára is befogadható, stimuláló zenét játszik. Intenzív és örömteli interakció, komplex ritmusvilág, burjánzó dallamok és modern harmóniák jellemzik előadásukat. Intersections címmel idén novemberben jelent meg a zenei anyag, amelyet a Kaliforniában is aktív zenekarvezető, Szabó Dániel amerikai kollégáival vett fel Los Angelesben. A „hazai” pályán megvalósuló előadást különösen izgalmassá teszi a kompozíciók magyar kollégákkal történő interpretálása, akik a saját kultúrkörükből és erőteljes egyéniségükből táplálkozva új színeket tesznek hozzá a zenéhez. Szabó Dániel rendszeresen dolgozik olyan zenészekkel, mint Peter Erskine, Chris Potter vagy Joe LaBarbera, az amerikai jazz fiatal generációjának élvonalbeli képviselői mellett. Legutóbbi albuma, a Visionary, a rangos JAZZIZ című amerikai szaklap egyik listavezetője lett. Szabó adta elő tavaly a Chick Corea által a MÜPA számára komponált Jazz Piano Concerto zárótételét a posztumusz premieren, John Patitucci és Dave Weckl társaságában.

Közreműködik:

    Szabó Dániel - zongora
    Ávéd János - szaxofon, fuvola
    Bacsó Kristóf - szaxofon
    Gyányi Marcell - nagybőgő
    Szabó Dániel Ferenc - dob

Zenekari fotók: Jazz Estek Szentendre 2023, Deim Balázs / Ferenczy Múzeumi Centrum

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


Molnár Ferenc azonos című regénye nyomán – zenés játék –

A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!