Program


Szabó Dániel népzenei koncert

Szabó Dániel népzenei koncert

A koncerten a fiatal népzenész társadalom legkiválóbb előadói működnek közre:
Szabó Dániel, Kacsó Hanga Borbála, Paár Julianna, András Orsolya, Nyitrai Tamás, Mihó Attila, Takács Ádám, Bede Péter, Papp Endre, Bognár András.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 7. szerda, 19:30

Szabó Dániel: Pázsint - Népzene Székelyföldről és a Felső-Maros mentéről
2021. 07.07. 19:30 - 20:30 (esőnap másnap)

A koncert Székelyföld és a Felső-Maros mente kiemelkedő hangszereseit és énekeseit idézi meg változatos hangszerelésben. A zene fókuszában az ének, a hegedűjáték és a cimbalom áll, de emellett természetesen megjelennek a tájegységre jellemző kísérőhangszerek is. A nagyobb felállások mellett kisebb kamarazenei formációk – különleges hangszerpárosok és triók – is helyet kapnak a koncert műsorában.
A koncerten a fiatal népzenész társadalom legkiválóbb előadói működnek közre: Szabó Dániel, Kacsó Hanga Borbála, Paár Julianna,  András Orsolya, Nyitrai Tamás, Mihó Attila, Takács Ádám, Bede Péter, Papp Endre, Bognár András.


Járványügyi szabályok

A Benczúr Kerti Esték Népzenei koncertsorozata, mint szabadtéri kulturális rendezvény, védettségi igazolvány nélkül látogatható.  A rendezvény ültetéses, 200 fő befogadására alkalmas. A nézőtér területén a maszk használatát a szervezők nem teszik kötelezővé.

Kérjük, ügyeljenek a megfelelő távolságtartásra! A szabályok a hatályos rendeletek szerint változhatnak.

Kapunyitás 18 órakor

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajánló


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!