Program


Swinging Quartet és Küszöb koncert - Két zenekar egy estén
5

Swinging Quartet és Küszöb koncert - Két zenekar egy estén

Művészetek Háza Gödöllő
Színházterem
Esemény kezdése: 2022. 10. 15. (szombat) 19.00
180 perc, egy szünettel

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 15. szombat, 19:00

Swinging Quartet

A kvartett 2017 szeptemberében alakult a gödöllői Frederic Chopin Zenei Alapfokú Művészeti Iskola növendékeiből. Tanáruk, és a hangszerelések készítője Fodor László, a budapesti Hot Jazz Band klarinétosa. Repertoárjuk a swingkorszakot öleli fel, különösképpen Benny Goodman a nyomdokait követve. Az együttes 2018 decemberében, az Országos Jazzversenyen korcsoportjában elnyerte az első díjat, a zsűri ezen felül a klarinétost és a csellistát virtuóz játékukért különdíjjal is jutalmazta.

Tagok: Berkó Domonkos – klarinét, Kertész Mátyás – cselló, Csernák Áron – zongora, Szőke Csaba - dob

Küszöb zenekar

Néhány, kisebb-nagyobb sikerrel és kitartással járó próbálkozás után 9 gödöllői fiatal úgy döntött, hogy hosszabb távra tervez, és zenekart alapít. Az elképzelést tett követte, így 2020 februárjában létrejött a KÜSZÖB névre hallgató formáció. A gödöllői zeneiskolához több szálon is kötődő egy lány és nyolc fiú semmitől nem riad vissza, legyen szó akár a zenei stílus sokszínűségéről, akár a bevethető hangszerek arzenáljáról.

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!