Program


Príma Donnák - Sümegi Eszter

Príma Donnák - Sümegi Eszter

Príma Donnák
SÜMEGI ESZTER
Ünnepi gálaest magyar és angol felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 9. szombat, 19:30

Szerencsés év volt Sümegi Eszter számára az 1993-as. Ekkor kapta kézhez zeneakadémiai diplomáját, vizsgá-zott Toscaként, nyerte meg Philadelphiában a Pavarotti Énekverseny első díját, és debütálhatott az OPERÁ-ban. Egyből főszerepben, az ifj. Palcsó Sándor által felfrissí-tett Bohémélet Mimìjeként mutatkozott be a budapesti közönségnek. Az első főszerepet számos követte itthon, Sümegi a szemünk láttára nőtt a színház vezető szopránjává. Repertoárján kizárólag főszerepek sorakoznak, az olasz hősnők birtokbavétele után foko-zatosan következtek a Wagner-figurák, az életműre a koronát talán Richard Strauss finom nőalakjai tették fel. Sümegi Eszter nevét természetesen külhonban is jól ismerik, fellépett Bécstől Párizson át Torontóig számos nagyvárosban, sőt, a Sába királynője Szulamit-jaként New Yorkba és Tel-Avivba is elvitte az elfeledett magyar opera és saját nemes művészete jó hírét.

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!