Program


Speciális karakterek - Said Dániel, Nagy Kitti, Noé Bex, műsorvezető: Szabó Balázs Máté

Speciális karakterek - Said Dániel, Nagy Kitti, Noé Bex, műsorvezető: Szabó Balázs Máté

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 30. péntek, 19:00

Tényleg a pepita a zsiráfok kedvenc színe? Miért esik a vajas kenyér mindig a vajas oldalára? És mitől olyan speciálisak a speciális karakterek? Ezekre a kérdésekre kaphatsz választ a Dumaszínház legújabb felfedezettjeinek műsorában, ahol az abszurditás határait feszegetik a feltörekvő fiatalok.*  Said Dániel, Noé Bex és Nagy Kitti trióját Szabó Balázs Máté, humormatuzsálem egészíti ki. 

* A hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A témák és az abszurditáskoncentráció módosításának jogát fenntartjuk. A „fiatal” kifejezés relatív.


Az előadást keresleti alapon árazzuk! További tájékoztatásért, kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalunkra:

Kereslet alapú (dinamikus) árazás GYIK

 

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!