Program


Spanyol Filmhét 2019 - Ki énekel majd neked?

Spanyol Filmhét 2019 - Ki énekel majd neked?

Dráma, 115 perc, 2018
spanyol nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 2. szombat, 20:00

Rendező: Carlos Vermut

Szereplők: Najwa Nimri, Eva Llorach, Carme Elias

 

Lila Cassen (Najwa Nimri) énekes díva, akinek tíz év kihagyás után kell visszatérnie a színpadra. Nem emlékszik rá, hogy ki is ő. Attól tart, hogy csalódást okoz a rajongóknak, akik töretlenül várják a visszatérését. Marta (Natalia de Molina) menekül a valóság elől. Egyetlen öröme, hogy esténként Lila Cassent utánozza a karaokebárban, ahol dolgozik. Megható, fordulatos történet két nőről, akik már azt sem tudják, kik is valójában, mert életüket az tölti ki, hogy másnak tettetik magukat.

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

Ajánló


Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!