Program


SNÉTBERGER FERENC és ANTONIO SERRANO (E-HARMONIKA) - Jazz improvizációk Bach művei alapján

SNÉTBERGER FERENC és ANTONIO SERRANO (E-HARMONIKA) - Jazz improvizációk Bach művei alapján

Jezsuita Templomkert (esőhelyszín: Hangvilla)

Aktuális előadások2024-ben a VeszprémFest Snétberger Ferenc, Kossuth-, Liszt Ferenc- és Príma Primissima díjas gitáros művészetéből ad három napon át metszetet a fesztivál exkluzív koncerthelyszínén, a Jezsuita Templomkertben. A festői Veszprémvölgyben felállított szabadtéri színpadon, a 16. századi jezsuita kolostor romjai és a 17. században épült barokk templom-épület magával ragadó atmoszférájú környezetében három nap, három különböző műsort hallhat a közönség.

07.18-án Antonio Serrano spanyol harmonika művésszel Jazz improvizációk Bach művei alapján című programját hallhatja a közönség. 

Snétberger Ferenc Antonio Serranoval közös koncertnapjának délelőttjén a vendégművésszel közösen ingyenes, de regisztrációhoz kötött workshopot is tart.

Ajánló


J. S. Bach János-passió BWV 245 (a 300 éve bemutatott ,1724. évi első verzió)

Szuggesztív előadásmód, mély érzelmekkel teli dalok, egy jelenség az érzékiség és az indulat határán. ZÓRA először Győrben, a Richter terem…

A 77. életévét betöltő Demjén Ferenc magyar zene ikonja Győrben az Audi Arénában koncertezik. Minden korosztály ismeri slágereit. Legyen részese…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!