Program


Slovenian Jazz & Beyond / Krajnčan Brothers (SI) / Mirna Bogdanović Group (SI/DE/SE)

Slovenian Jazz & Beyond / Krajnčan Brothers (SI) / Mirna Bogdanović Group (SI/DE/SE)

Žigan és Kristijan Krajnčan lenyűgöző odüsszeiája az énekhang, a cselló, az ütőhangszerek és a tánc közvetítésével különböző műfajok és érzelmek óceánján át vezet.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 4. szerda, 20:00

A csillapíthatatlan testvérek külön-külön és együtt is összművészeti alkotások létrehozására törekednek, amelyek kitágítják, átrajzolják vagy éppen ledöntik a zenei stílusok megszokott határait. Védjegyük a nyitottság, ennek jegyében utazzák keresztül-kasul a világot és szívják magukba az új inspirációkat.

Mirna Bogdanović precízen megkomponált és hangszerelt kompozíciói a kortárs jazz és az artpop közé vernek hidat: a jól ismert dalformákat komplex árnyalatokkal, energikus improvizációkkal és kifinomult zeneiséggel töltik meg. A boszniai-szlovén származású énekesnő mindössze kétéves volt, amikor a háború elől elmenekült szülőföldjéről. Új otthonát Berlinben találta meg; debütáló albuma, a vokális és hangszeres gondolkodásmód páratlan egységéről tanúskodó Confrontation 2021-ben a Deutscher Jazzpreis nyertese lett. Introspektív második albuma, az Awake idén tavasszal jelent meg, amelynek gazdag, változatos hangzásvilágába az eddiginél is finomabb elektronikus effektek szövődnek.

Az Opus Jazz Club és a Cankarjev dom összefogásából létrejött szlovén-magyar kölcsönös jazzfókusz célja, hogy egy duplakoncert keretében mindkét ország jobban megismerhesse egymás vibrálóan gazdag jazzszínterét. Az Opus Jazz Clubban a Mirna Bogdanović Group és a Krajnčan Brothers zenéje szól, a szlovén közönség pedig a Mozes & Kaltenecker és a New Fossils formációkat hallgathatja meg október 10-én.

Közreműködik:

Krajnčan Brothers:
Žigan Krajnčan - ének
Kristijan Krajnčan - cselló, dob
Mirna Bogdanović Group:
 Mirna Bogdanovic - ének, ukulele, effektek
 Povel Widestrand - zongora, szintetizátor
Peter Meyer - gitár
Tom Berkmann - nagybőgő
Philip Dornbusch - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Egy mélyreható utazás az ókori Görög történelemben, több, mint 1100 m2-en!

A Magyar Állami Népi Együttes a szenteste napját, a karácsony vigíliáját, a várakozás örömét, izgalmát, csodáját bemutató produkciója valóságos, a népi hagyományból eredő játékokból, szokásokból, a kis Jézus születését üdvözlő keresztény tradícióból, valamint az e naphoz köthető mesés, csodás történetekből épül fel.

Ajánló


A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Musicalvígjáték a félreértésekről és a válságon győzedelmeskedő szerelemről, melynek zenéjét a legnépszerűbb magyar előadók dalaiból válogattuk össze. Nyolc ember mulatságos…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!