Program


Simon Márton és iamyank

Simon Márton és iamyank

Simon Márton és iamyank rendhagyó irodalmi-zenei estje olyan siker volt az Esernyős udvarán, hogy meg kell ismételnünk: azok kedvéért, akik a júliusi koncertre már nem kaptak jegyet és azok kedvéért, akik újra részesei lennének ennek a különös atmoszférának.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 25. szerda, 20:00

Simon Márton és iamyank

Delfinek nem lesznek, de a madarak bármikor bekapcsolódhatnak.

Simon Márton költő, slammer – az utóbbi tíz évben három verseskötete jelent meg:
Dalok a magasföldszintről, Polaroidok és Rókák esküvője.
Idén az ő válogatásában jelent meg a Helikon Zsebkönyvek sorozat 99. kötete 99 magyar vers címmel.

iamyank zeneszerző, producer – munkáinak jellegzetessége elsősorban semmibe révedő, pozitív melankóliába süppedő hangulat és a néhol barátságos, néhol hűvös zenei szövetek összessége. Az utóbbi években a klasszikus zenei hagyományok és konceptuális ambient felfogás közös nevezőit kutatja. Simon Mártonnal közös fellépéseik során bátrabb, határozottabb mozzanatokkal igyekszik önmaga és a kiszámíthatóság kontrasztjaként funkcionálni.

Ajánlatunk


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

Ajánló


Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!