Program


ShowHivatal - Vidám, zenés, beszélgetős műsor Vályi Zsolttal

ShowHivatal - Vidám, zenés, beszélgetős műsor Vályi Zsolttal


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 20. csütörtök, 19:00

Vályi Zsolt a Rádió M műsorvezetője, - aki lassan 30 éve része a miskolci emberek életének a különböző helyi rádióknak köszönhetően - (City rádió, Nonstop rádió, Rádió GaGa, Juventus Miskolc, Gold fm Miskolc) régóta tervez már egy egész estés, szórakoztató talkshow-t, amiben érdekes, sikeres és a saját területükön már többszörösen bizonyított emberekkel beszélget 2-3 havonta. Ennek a tervnek az első állomása 2022 október 20-a, este 7 óra, az első ShowHivatal a Művészetek Házában. Az első műsorban Vályi Zsolt természetesen sikeres Miskolciakat lát vendégül, köztük Aranyosi Péter humoristát, az egyik, ha nem a legismertebb és legkedveltebb Miskolcit akivel mindig garantált a jókedv. Pál Dénest "Miskolc hangját" aki a The Voice című műsor megnyerése óta része a magyar zenei életnek. Mészáros Lászlót, a többszörös fekvenyomó világbajnokot, világcsúcstartót, Mr Olympiát, akinek azért humora is van.

A műsor dalairól - Pál Dénesen kívül - Cselepák Balázs színész-énekes és zenekara gondoskodik.

Várunk mindenkit október 20-án 19 órától egy vidám, zenés, beszélgetős műsorral, a Művészetek Házában! 

Gyertek el/jöjjenek el az első ShowHivatal-ra, hogy legyen második is.

Ajánlatunk


Gótikus musicalként szokták emlegetni ezt a különleges zenei ínyencséget. Robert Louis Stevenson klasszikus rémregényének színpadi adaptációja egyaránt szól a bennünk lévő jó és gonosz küzdelméről és a szerelem kiismerhetetlen természetéről. Legfőbb kérdése az, hogy bemerészkedhet-e az ember és az emberi tudomány Isten felségterületére.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!