Program


Showder Klub bemutatja: Poén Rapszódia:Szobácsi önálló est / Anti-motiváció:Szomszédnéni önálló est
3

Showder Klub bemutatja: Poén Rapszódia:Szobácsi önálló est / Anti-motiváció:Szomszédnéni önálló est

Showder Klub

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 23. szombat, 14:15

Showder Klub tévéfelvétel.
A felvételen nincs étkezési lehetőség, italokat tudnak fogyasztani a bárban. 
Az ültetést a kollégáink fogják koordinálni a helyszínen.
A ruhatár használata kötelező lesz,melynek díja 200Ft/kabát.
Későn érkezőket nem áll módunkban beengedni!


 

Poén Rapszódia - Szobácsi Gergő önálló estje

Ismeri a kis párszi indiai fiú történetét, aki tizenéves korában Angliába kerülve, minden hátrányából előnyt kovácsolva, a világ egyik legextrovertáltabb rocksztárja lett? 

Engem mindig inspirált ez a történet. 

Keseregjünk-e, ha szélesek vagyunk vagy legyünk ajtónállók? Zavarjon-e az, hogy nem tudok őszinte lenni, vagy menjek el politikusnak? 

Az est önkeresőknek erősen ajánlott!

 

Anti-motiváció - A Szomszédnéni Produkciós Iroda önálló estje

Egy egész estés műsor, azoknak, akik előtt, ha bezáródik egy ajtó, akkor nem egy ablak nyílik ki, hanem beázik a tető is. Azoknak, akik nem bánják, hogy vannak korlátaik, mert legalább van mibe támaszkodni.  Azoknak, akik nem akarják megváltoztatni a világot, főleg nem komolyabb erőfeszítés árán.

Ha szépséget látsz a semmittevésben, és a tökéletes világ számodra nem az, amiben mindent elérhetsz, hanem az, amelyik minden irányba lejt, akkor ez az est neked szól.

Legy részese az anti-motivációs tréningnek, tapasztald meg a semmittevés szépségeit, éld át milyen pro-passzívnak lenni.

Egy vicces előadás, a Szomszédnéni Produkciós Iroda Karinthy-gyűrűs humoristáitól, mindazoknak, akiknek az az álmuk, hogy ne kelljen folyton álmokat elérni.

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

zenés játék két részben

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!