Program


SENA

SENA

Sena Dagadu több, mint egy évtizede meghatározó alakja a budapesti zenei életnek. Két szóló lemez, négy Irie Maffia album és számtalan közreműködés után elkészítette legújabb lemezét, a Feathers-t.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 18. szombat, 21:00

 A lemez 2017 áprilisában jelent meg, születése több szempontból is különleges. Ez az első olyan anyag, amelyben az énekesnő saját zenei alapjait használva, producerek nélkül alkotott, illetve a rögzítés sem sávonként történt, hogy méginkább élő hangzásúak legyenek a felvételek. A Feathers úgy válik el a mai zenei elvárásoktól, hogy mégis kortárs zenei és hangzásvilágot mutat. Sena ghánai gyökerű zenei világa a budapesti rockzenészek interpretálásában igazán különleges végeredményt alkot.

 

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!