Program


Sanne Rambags – Vincent Courtois – Julian Sartorius (NL/FR/CH)

Sanne Rambags – Vincent Courtois – Julian Sartorius (NL/FR/CH)

Az álmodozó, a hangulatember és a nyughatatlan örökmozgó. Az európai jazz három különleges zenei figurája találkozik az Opus színpadán, hogy egyedi világát egyesítve egy sokterű, kaleidoszkópszerű élményben részesítse a hallgatót.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 6. szerda, 20:00

Sanne Rambags – Vincent Courtois – Julian Sartorius (NL/FR/CH)

Közreműködik:
Sanne Rambags - ének, dalszövegek
Vincent Courtois - cselló
Julian Sartorius - dob, ütőhangszerek

A holland Sanne Rambags az improvizatív éneklés egyedi és csak rá jellemző stílusát alkotta meg, amely eltér a jazzben megszokott scat technikától: hangjával és dalszövegeivel dimenziókapukat nyitogat, ott munkálkodik, ahol az álom és az ébrenlét találkozik. A francia csellista Vincent Courtois kezében a vonó ecsetté válik: szövevényes és fordulatos történeteket fest elénk hangszerével, megkapó dallamaival olyan toposzokat láttat, melyek – bár ismerősen csengenek – az újdonság erejével hatnak minden alkalommal, ahogy a legjobb filmesek teszik. Julian Sartorius svájci dobos és médiaművész a szó legjobb értelmében véve játékszernek tekinti hangszerét, olyan eszköznek, amin keresztül saját maga – és természetesen a közönség – számára tesz izgalmas felfedezéseket a világról, jelen esetben a hangok világáról. Az Opus közönsége valódi kiváltságot élvez, hiszen hármójuk közös projektje, mely a TWIGS címet viseli, annyira friss, hogy Európában eddig csak néhány alkalommal volt hallható, és a koncert napjaiban lemezre is rögzítik a BMC stúdiójában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől…

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!