Program


SAIID
3

SAIID

Saiid (Süveg Márk) aktív slammer, az első rendezvény óta része a hazai slam poetry életnek, kétszeres országos bajnok, európai bajnokságon 5. helyezést ért el 2012-ben. 2019 eleje óta szólókarrierjét építi, már megjelent első szóló lemeze is, a R.E.P. mixtape.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 20. csütörtök, 21:00

Kedves Nézőink!

Tájékoztatjuk önöket, hogy a badacsonyi frissTeraszra meghirdetett Saiid koncert 2020. május 2-a helyett 2020. augusztus 20-án, csütörtökön lesz. A megvásárolt jegyek az eredeti feltételek szerint érvényesek az új időpontra.

Minden kedves, a programra már jegyet váltott nézőnket arra kérjük, hogy amennyiben az új időpont nem megfelelő, és szeretnék visszaváltani a jegyüket, azt legkésőbb 2020. április 30-ig jelezzék a jegy@kultkikoto.hu e-mail címen.

Reméljük, hamarosan személyesen is találkozhatunk!

 


 

Saiid, azaz az 1980-as születésű Süveg Márk aligha szorul különösebb bemutatásra, hiszen a kilencvenes évek második fele óta a magyar hiphopszíntéren működik és annak egyik meghatározó figurája.
DJ-ként kezdte, a hazai hiphopban a legjobbak és legnépszerűbbek közé tartozó Akkezdet Phiai MC-jeként és producereként lett ismert rapper, 2006, a magyar slam poetry megszületése óta pedig emblematikus slammer. Ott volt az indulásnál, majd miután itthon kétszeres országos bajnok lett, 2012-ben az európai slammerbajnokság ötödik helyezettjeként az európai élmezőnybe is bekerült. 2018-ban már házigazdája volt az Európa-bajnokságnak, ahogyan állandó házigazdája a Slam Poetry Budapest klubnak, és a hazain kívül a határon túli slammer-világ motorja is.

Nemcsak gyakran tart alternatív irodalomórákat, de már érettségi tétel is volt munkássága, ilyen módon is nagy hatást gyakorol az őt követő generációkra. 

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!