Program


Sacred Music - A Modern Art Orchestra ünnepi koncertje

Sacred Music - A Modern Art Orchestra ünnepi koncertje

A Modern Art Orchestra a Sacred Music programját adja elő ünnepi koncertjén. Elsőként csendül fel a Budapest Music Center koncerttermének falai között az eredetileg kifejezetten szakrális helyszínekre tervezett repertoár.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 18. vasárnap, 19:00

Sacred Music - a Modern Art Orchestra Ünnepi Koncertje

Közreműködik:
Modern Art Orchestra
Művészeti vezető: Fekete-Kovács Kornél

A műsoron a klasszikus szerzők, Georg Friedrich Händel és Henry Purcell zenéi mellett a MAO tagjainak darabjai is elhangzanak. Cseke Gábor, Ávéd János és Fekete-Kovács Kornél kompozíciói és a jazz nagyjai sem maradhattak ki a műsorból, így Duke Ellington Sacred Concert-jéből is hallhatunk majd részleteket. Liszt Ferenc egyházzenei művének, a Via Crucis-nak MAO által feldolgozott részleteit is hallhatja a közönség ezen az estén.

„Számunka minden koncert egyfajta szertartás, amelyben egy különleges »kozmikus elem« maga a muzsika” – vallja Fekete-Kovács Kornél, a Modern Art Orchestra művészeti vezetője.

A MAO ezúttal a BMC Koncerttermét varázsolja szakrális térré az ünnepi készülődés időszakában, és ezzel a különleges repertoárral ajándékozza meg a közönségét.

Ajánlatunk


Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Ajánló


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!