Program


Rutkai Bori Banda: Zsebtenger
3

Rutkai Bori Banda: Zsebtenger

A zenekar "hordozható" tengerparti koncertjén Bori színes bábjaival kelti életre a vidám, táncos mesedalokat. Csíkos ruhás Pizsamátor-kalózókkal indulunk világkörüli útra, a kikötőből felsétálunk a Kukutyini várba, a Hosszúfejű királyfi lakodalmába.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 8. hétfő, 17:00

Rutkai Bori Banda: Zsebtenger

gyerekelőadás

Csokonai Irodalmi Labor

A zenekar "hordozható" tengerparti koncertjén Bori színes bábjaival kelti életre a vidám, táncos mesedalokat. Csíkos ruhás Pizsamátor-kalózókkal indulunk világkörüli útra, a kikötőből felsétálunk a Kukutyini várba, a Hosszúfejű királyfi lakodalmába. Belopakodunk a Citrom Cirkusz sátrába, stranddiszkózunk a Laton-laton Balaton partján, sőt, hajónkról űrhajóra váltunk és felrepülünk a Pörgettyű nevű kisbolygóra is, ahol az Űrcsűrben táncolunk az Űrdöngölőkkel és más Csodabogarakkal. A kétszeres Fonogram-díjas zenekar bulis, nyári dalai igazi családi táncoldába hívják a gyerekeket és a felnőtteket.

Rutkai Bori - ének

Darvas Kristóf - zongora

Nemes Janó - szaxofon, fuvola

Szerető Dániel - basszusgitár

Németh Csaba – dob

Az előadás a II. Debreceni Ünnepi Játékok keretében megrendezett Héthatár Irodalmi és Dokumentumfilm Fesztivál része.

Ajánlatunk


zenés party két részben

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!