Program


RUTKAI BORI BANDA: ZSEBTENGER

RUTKAI BORI BANDA: ZSEBTENGER

A Fonogram-díjas Rutkai Bori Banda zenekar negyedik, gyerekeknek szóló mesealbuma a Zsebtenger partján található Kukutyin városkába kalauzol el bennünket, ahol jó szomszédságban élnek a mesebeli és a valóságos lények.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 18. vasárnap, 16:00

RUTKAI BORI BANDA: ZSEBTENGER
lemez- és könyvbemutató koncert

A Fonogram-díjas Rutkai Bori Banda zenekar negyedik, gyerekeknek szóló mesealbuma a Zsebtenger partján található Kukutyin városkába kalauzol el bennünket, ahol jó szomszédságban élnek a mesebeli és a valóságos lények. A Csudabogár felemás zoknikat tereget a teraszán, miközben Láthatósági Bácsi integet neki a piciklijéről. Macika a zenélő játszótérre igyekszik görkoriján, hogy le ne késse a vasárnapi
pókpingpong bajnokságot. A palotából királyi lakodalmi menet táncol át a Szöcske Presszóba, és ott folytatódik tovább a mulatság a Palacsinta Pályaudvarról frissen érkezett utasokkal.

Tavaszhívogató, nyárváró, vidám, játékos dalok ezek, amelyek éppúgy megtáncoltatják és elvarázsolják az egész családot, ahogy Boriék eddiginótái tették. Az idei évben újdonság, hogy a korábbi CD-s könyvek után a könyv és hanglemez külön-külön is kapható lesz, a mesékkel, játékokkal és Bori illusztrációival díszített könyv a Pagony Kiadó gondozásában jelenik majd meg.

A koncerten számos vendégzenész és énekes barát közreműködik, illetve Bori festményeiből készült vetítés is kíséri a zenés bemutatót.

Rutkai Bori – ének
Darvas Kristóf – zongora
Nemes Janó – basszusklarinét, szaxofon
Szerető Dániel – basszusgitár
Dudás Zsombor – dob

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

zenés játék két részben

bohózat két felvonásban

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!