Program


Royal Opera House - Verdi: A végzet hatalma (Közvetítés a londoni Royal Operaházból)

Royal Opera House - Verdi: A végzet hatalma (Közvetítés a londoni Royal Operaházból)

Christof Loy igazi sztár szereposztással rendezhette meg Verdi epikus operáját. A főbb szerepekben Anna Nyetrebkót, Jonas Kaufmannt és Ludovic Téziert hallhatjuk; a karmester Antonio Pappano.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 5. vasárnap, 17:00

Leonóra beleszeret Don Alvaróba, ám amikor apja megtiltja a házasságot, egy végzetes baleset drámai eseményeket von maga után, megszállottsággal, bosszúval és tragédiák sorával szegélyezve. Jonas Kaufmann és Anna Nyetrebko a főszereplői Verdi epikus művének, melynek erőteljes zenéje a legjobb énekeseket is kihívás elé állítja. A mérföldeken és éveken átívelő keserű bosszúvágy színpadi megjelenítéséhez a Royal Opera az amszterdami előadás fantasztikusan színes és akciódús díszleteit hozta el a Covent Gardenbe. Christof Loy rendezésében a karmester Antonio Pappano, a Royal Opera zenei rendezője.

Leonóra: Anna Nyetrebko
Alvaro: Jonas Kaufmann
Carlos: Ludovic Tézier

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!