Program


Rómeó és Júlia
10

Rómeó és Júlia

Shakespeare éles humorú tragédiája Dicső Dániel rendezésében kerül színpadra.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 15. péntek, 20:00

Rómeó és Júlia

Egy fiú meg egy lány a bálban, a kertben, a templomban és az ágyban. Szerelmük izzó és őszinte. Minden happy endért kiált, csakhogy a boldogság még jóval a mindhalálig előtt véget ér, mert a szeretet és a gyűlölet kéz a kézben jár. Ebben a történetben senki sem menekülhet a gonosz és kérlelhetetlen Máb varázsa elől. A fékezhetetlen indulatok és ellenőrizetlen vágyak irányítója legalább egy pillanatra mindenkit kifordít önmagából, és titokzatos erővel taszítja sorsuk felé a balvégzetűeket.

Shakespeare éles humorú tragédiája Dicső Dániel rendezésében kerül színpadra.

Az előadás szabadtéri bemutatója a 2018-as Óbudai Nyár programjaként, a 3K – Kaszásdűlői
Kulturális Központ szervezésében valósult meg.

Fotó: Kállai-Tóth Anett

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!