Program


Róka Móka Mesetára

Róka Móka Mesetára

Róka Szabolcs Tinódi-lant díjas énekmondó, aki számos zenei formáció tagjaként immár több, mint három évtizede foglalkozik a magyar és a környező népek zenéjével, kultúrájával. Mesélőként évekig dolgozott az Évkerék társulattal, foglalkozott középkori és reneszánsz zenével, később a Tatros együttes kobzosaként vált ismert népzenésszé.

Róka Szabolcs interaktív meseelőadása
 
Családi program
 
Róka Szabolcs Tinódi-lant díjas énekmondó, aki számos zenei formáció tagjaként immár több, mint három évtizede foglalkozik a magyar és a környező népek zenéjével, kultúrájával. Mesélőként évekig dolgozott az Évkerék társulattal, foglalkozott középkori és reneszánsz zenével, később a Tatros együttes kobzosaként vált ismert népzenésszé. Előadásain remek humorral, könnyedén aktivizálja a közönséget, zenés meséibe bevon kicsiket és nagyokat.

Az előadást gyermektáncház követi!

Közreműködők:
Bolya Zsuzsanna
Bolya Dániel
Nyíri László
Róka Szabolcs
 
2 éves kor alatt a belépés ingyenes

A rendezvény kulturális eseménynek minősül, melyet a kormányrendelet értelmében érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttek (applikáció bemutatása is lehetséges) és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak látogathatják.

Ajánló


Örökérvényű fordulatokban gazdag Mefisztó-történet és éles humorú vígjáték, amely bravúros érzékenységgel világítja át…

Zsidó Kulturális Fesztivál 2021 Kommuna Lux, avagy a közösség ragyogása – Fergeteges klezmerparti…

A Molière-művek immár állandó részei a Szabadtéri repertoárjának. 2021-ben a Scapin furfangjai című…