Program


Riz Olivér Karácsonyi koncert
2

Riz Olivér Karácsonyi koncert

Riz Olivér egy különleges karácsonyi koncerten mutatja be a gyermekkorától napjainkig szerzett zongoradarabjait. Az est sajátossága, hogy saját darabjai mellett, kedvenc zeneszerzője Ludovico Einaudi művei is hallhatóak lesznek Kuszkó Anett hegedűművész és Kirkósa Tünde csellóművész közreműködésében.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 23. hétfő, 18:00

2018-ban jelent meg Olivér negyedik albuma New Earth címmel. December 23-án az 528 Herzre hangolt szimfónikus művekből is felcsendül egy-egy zenemű. A kikapcsolódás mellett az est legfőbb célja, hogy a hallgatók figyelmüket a külvilágról befelé fordítsák és egy utazáson vegyenek részt önmaguk felé.

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől Bubnó Márk. Az együttes maghatározó hangja és arca, a minden nyelven (is) hibátlanul éneklő hangfenomén, a mellékállásban faápoló és ironman „Marcika” ezen az estén áll utoljára színpadra Magyarország legnépszerűbb vokális együttesével.

Ajánló


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!