Program


Rimini Protokoll (DE): Európa házhoz megy - Színházi társasjáték a nappalidban

Rimini Protokoll (DE): Európa házhoz megy - Színházi társasjáték a nappalidban

Az előadások magánlakásokokban kerülnek megrendezésre. Pontos helyszínről a résztvevőket emailben értesítjük.

Aktuális előadások
Mit jelent valójában a Európa: földrajzi egységet, kulturális identitást, netán államok együttesét? A legtöbbünk fejében Európa túlságosan elvont fogalom. A Rimini Protokoll társulat produkciója magánlakások nappalijában testközelbe hozza a nehezen megfogható Európa eszmét. Absztrakt ideák ritkán elevenednek meg olyan bensőségesen, mint az Európa házhoz megy című előadásban. Mi Európában vagyunk, de mennyi Európa van bennünk? Kiderül, ha részesévé válunk a személyes történetek és az európai politikai mechanizmusok életre kelt összjátékának.

A program a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében, a Placcc Fesztivál együttműködésével és a Goethe Intézet támogatásával valósul meg.

Előadás időpontok:
április 30. 19:00
május 2. 19:00
május 3. 19:00
május 4. 19:00
május 5. 15:00
május 5. 19:00

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!