Program


Rifkin fesztiválja

Rifkin fesztiválja

amerikai romantikus vígjáték, 92 perc, 2020
eredeti nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 13. csütörtök, 20:30

Rendező: Woody Allen

Szereplők: Wallace Shawn, Gina Gershon, Louis Garrel, Elena Anaya, Sergi López, Christoph Waltz

 

Woody Allen 49. nagyjátékfilmjében visszatér ahhoz az önreflexív recepthez, amiért megszerettük. Legújabb romantikus komédiájában, a Rifkin fesztiváljában a neurotikus főhős (Wallace Shawn) ezúttal feleségét (Gina Gershon) kíséri San Sebastianba a Nemzetközi Filmfesztiválra, ahol riválisra akad a jóképű filmrendező (Louis Garrel) személyében. Miközben pszichoszomatikus betegségeit a szépséges doktornővel (Elena Anaya) kezelteti, felidézi kedvenc filmjeit és visszatalál valódi önmagához is.

A négyszeres Oscar-díjas rendező alkotása a filmművészet nagy klasszikusai, többek között Fellini, Bunuel, Truffaut és Bergman filmjei előtt tiszteleg, miközben – Vittorio Storaro képeinek köszönhetően – a csodás észak-spanyol kisvárosról, San Sebastianról is rajongva mesél.

Forgalmazó: Cinetel Kft.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!