Program


Rieger Rhodes Quartet koncert MUZA Nyár
3

Rieger Rhodes Quartet koncert MUZA Nyár

Művészetek Háza Gödöllő
Szabadtéri színpad
Esemény kezdése: 2022. 08. 28. (vasárnap) 18.00

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 28. vasárnap, 20:30

A Rieger Attila jazz-gitáros nevével fémjelzett formáció 2018-ban alakult. 2021 szeptemberében megjelent első albumukat a patinás svájci jazz kiadó, a UNIT Records adta ki. Felállásuk különleges hangzását, a 70-es évek analóg elektromos zongorája, a Rhodes piano adja, melyet az ifjú tehetség Horváth Albert szólaltat meg. A ritmusszekció: Oláh Zoltán bőgős és Richter Ambrus dobos, fáradhatatlan motorja a quartetnek. Projektjeikben olyan zenészek munkásságának állítanak emléket, mint Wes Mongomery, Grant Green, Hampton Hawes vagy Phineas Newborn. A zenekar repertoárját az első lemezük anyaga valamint új saját kompozíciók alkotják. A quartet játékát a letisztultság mellett a dinamikusság és az együttjátszás öröme jellemzi. 

 

 

 

Tagok:

 

 

 

Rieger Attila - gitár

 

Horváth Albert - Fender Rhodes

 

Oláh Zoltán - bőgő

 

Richter Ambrus - dob

 

 

 

Rieger Attila 2004-ben végzett a Liszt  Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz-gitár szakán Babos Gyula és Horányi Sándor növendékeként. A magyar jazz scéna meghatározó egyénisége, Fonogram-díjjal kitüntettet zenész. (2010. Juhász Attila Jazz Quartet - Az év jazz albuma díj) 

 

 

 

 

 

 

 

Az előadásra érkezési sorrendes helyjegyek válthatóak, melyek ára a Muza meglepetését is magában foglalja!

 

 


A Művészetek Háza Gödöllő Nonprofit Közhasznú Kft. tulajdonosa és fenntartója Gödöllő Város Önkormányzata.

A programokat/előadásokat az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatja.
 



 

 

 

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!