Program


Rézeleje Fanfárosok // KULT-Udvar

Rézeleje Fanfárosok // KULT-Udvar

A Rézeleje Fanfárosok elsősorban moldvai és balkáni tánczenét játszik. Ahol megjelennek, megidézik azt a hangulatot, ahogyan a népi dallamok a mai korban eredeti közegükben továbbélnek: modern hangszereken megszólalva, egy rezesbanda ropogós hangzásával. Ha pedig van olyan népzene, amire különösebb tánctudás nélkül is lehet önfeledten mulatni, akkor az a csángó és a balkáni népek zenéje.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 28. szerda, 20:00

Ajánlatunk


Zenés, látványos ősbemutató. A szabadság és a szerelem szívmelengető találkozása látványos vizualitással, lendületes táncokkal és drámai erejű színészi játékkal. Makszim Gorkij „Makar Csudra” című elbeszélése és „A cigánytábor az égbe megy” c. film nyomán.

Ki ne ismerné Hamupipőke, az árva leány történetét, akit gonosz mostohája és mostohatestvérei elnyomnak, akinek arcocskáját összekormozzák, toprongyosan járatják, mégis ő nyeri el a herceg szívét? A Hamupipőke a világ egyik legismertebb története. Már az ókori Egyiptomban felbukkant, de kínai változata is ismert.

Zenés mesejáték Négy éves kortól ajánljuk! A Pesti Művész Színház- Fogi Színház előadása

Ajánló


12 feledhetetlen este két nyáron át, 48 ezer önfeledten kacagó néző – és még koránt sincs vége! Minden idők egyik…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!