Program


Remény

Remény

norvég-svéd romantikus dráma, 126 perc, 2019
Norvég és svéd nyelven magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 20. vasárnap, 20:00

Rendező: Maria Sødahl

Szereplők: Andrea Bræin Hovig, Ingrid Bugge, Stellan Skarsgård, Terje Auli

 


Vajon hogyan viszonyul a szerelemhez és magához a szeretethez egy családanya, akinél a negyvenes évei elején agydaganatot diagnosztizálnak? Anja és Tomas sikeres karriert tudhatnak magukénak. Egymás iránti szerelmük az évek múlásával ugyan megkopott, de gyönyörű nagy családjuk kárpótolja őket mindenért. Amikor karácsony előtt egy nappal kiderül, hogy a nőnek feltételezhetően mindössze néhány hónap van hátra az életéből, a házaspár kapcsolata teljesen átértékelődik.

Forgalmazó: ADS Service Kft.

 

Ajánlatunk


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!