Program


Recirquel Újcirkusz Társulat: Kristály / SÁTOR

Recirquel Újcirkusz Társulat: Kristály / SÁTOR

A Recirquel az idei téli szezonban új, az év végi ünnepek hangulatát idéző produkcióval jelentkezik.

Aktuális előadásokA további időpontok megtekintéséhez kattintson ide!(23)

A Kristály varázsvilága felnőtteket és gyermekeket egyaránt vár a Müpa épülete előtt felállított hatalmas, hólepte cirkuszsátorba, ahol a csillogó, jégbe fagyott, bámulatos meseképek a közönség szeme láttára és közreműködésével kelnek életre. A Vági Bence művészeti vezető által megálmodott újcirkusz-produkció klasszikus meséket idéző története szerint Kristály-világ úrnője elvesztette hitét az emberi érzelmekben, ezért befagyasztja a világot, és csillogó, ám jeges falak közé zárkózik. A közönség és a fellépő művészek együtt keresik a szeretet melegsége, a fény reményét egy lenyűgöző illúziókkal és mutatványokkal teli térben.
A nemzetközi hírű újcirkusz-társulat ünnepi hangulatot teremtő előadásában a közönség testközelből csodálhatja meg az artisták lélegzetelállító mutatványait, sőt maga is a cirkuszi tér részévé válik. Fejünk felett, akár karnyújtásnyira suhannak el a Recirquel más produkcióiból a hazai közönség körében már jól ismert artisták, akik ezúttal is külföldi és hazai vendégművészekkel, köztük Magyarország legbravúrosabb hiphop-táncosaival lépnek a jeges porondra.

Felhívjuk kedves közönségünk figyelmét, hogy az előadásra kizárólag állójegy váltható, mert a produkció speciális, interaktív jellegéből adódóan a közönség annak teljes ideje alatt (kb. 50 perc) mozgásban van.
Kérjük, jegyvásárláskor ezt mindenképp vegyék figyelembe!

Korosztály: 6- év

Ajánló


Egy kocsma, nyolc pasi, egy wurlitzer és sok pofa sör. Mindig ütős kombináció.

2020. április 17-én pénteken, a Millenáris B épületében kerül megrendezésre a Daalarna éves…

Bálint András műsora. Az est folyamán Radnóti versek, naplórészletek, levelek, korabeli újságcikkek, törvények…