Program


Random Trip – Új horizont

Random Trip – Új horizont

Négy különböző szettből áll majd a koncert, amelyben a korábbi meghatározó előadókhoz a 2020-as évek új szereplői csatlakoznak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: november 7. kedd, 20:00

Random Trip – Új horizont

A Delov Jávor dobos és DJ Q-Cee lemezlovas által irányított Random Trip-koncertsorozat, azaz a legismertebb hazai alkalmi zenés utazás más-más szereplőkkel, de mindig az improvizáció váratlanságával már rég márkavédjegy. Tizenöt éve fut a széria és ennyi idő alatt bizony nagy változások zajlottak le a popzenében, így a jelennel is mindig kéz a kézben haladó Random Trip most egy korszakokon átívelő esttel készül. Négy különböző szettből áll majd a koncert, amelyben a korábbi meghatározó előadókhoz a 2020-as évek új szereplői csatlakoznak.

Itthon talán soha nem változott annyit és olyan gyorsan a mainstream könnyűzene, mint az elmúlt néhány év során, „mondhatjuk úgy is, az elmúlt évtized hangzásához képest: ég és föld a különbség.” A Random Trip csapata ezen az estén a saját másfél évtizedes történetét és az aktuális popzenét igyekszik közös nevezőre hozni, és ez - a közös nevező megtalálása - a koncertsorozat eddigi fellépésein mindig sikerrel meg is valósult. Ezúttal tehát látványos kísérlet zajlik arra, hogy ez az „ég és föld”, a 2020-as évek új hangjai és a közösség korábbi meghatározó arcai egy új zenei horizonton egyesüljenek, ráadásul úgy, hogy négy különböző felállású szettből áll majd össze a koncertműsor. A Delovék vezette improvizációs sorozat legfontosabb értéke eddig is a nyitottság volt, de ez a fajta megújulás, az új hangok és a régiek találkozása várhatóan még messzebb viszi mindannyiukat megszokott komfortzónájukból. A popzenei új horizont mindig kínál friss lehetőségeket, de az itt színpadra lépő tizennyolc énekes és zenész (valamint a Vibe Changers improvizációs sorozatban feltűnt tehetségek) valóban ezzel a felkiáltással lép majd színpadra: kalandra fel!

Közreműködők:
ének: Sena Dagadu (Irie Maffia)
ének: Solére
ének: Zentai Márk (Mörk)
rap: Co Lee
rap: Lil Frakk
rap: MC Kemon (Irie Maffia)
ének: Szász Ági (Vintage Dolls)
ének: Vavra Bence
ének: Péterffy Lili (Lelle)
billentyűk: Ocsovay Damján (Mörk)
billentyűk: Weil András (Odd ID)
basszusgitár: Bata István (Makám)
basszusgitár: Heilig Tamás (Punnany Massif)
szaxofon, fuvola: Vidákovich Izsák
loop, gitár, basszusgitár, beatbox: Nagy Kristóf (7s)
lemezjátszó, beatbox: DJ Q-Cee
dob: Delov Jávor
fuvola: Zahár Fanni (Дeva, Ábáse) - Vibe Changers Allstars

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket az MVM Dome-ban, Budapest szívében.

Teljes képtelenség, anakronizmus, sznobéria, fokozhatatlan unalom, merő időpocsékolás. Ki a fene jár manapság komolyzenei koncertre? Koncertterembe?

Színpadon az ExperiDance! Egy megindító nyári balatoni történet melyet mindenki megélt, aki volt egyszer fiatal és szerelmes! A felcsendülő 20 Omega slágerbe zárt remek történetnek Pozsgai Zsolt rendezésében 22 nagyszerű táncművész és 5 kiváló musicalszínész ad testet! Legyen hát Ön is az egyedi élmény részese!

Ajánló


Valahol, egy franciaországi nyaralóban Bernard és neje, Jacqueline vendégeket várnak egy kellemesnek ígérkező hétvégére. Az egyik vendég, Bernard legjobb barátja,…

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!