Program


Rákász Gergely - Christmas "300 év Karácsony" Lemezbemutató hangverseny

Rákász Gergely - Christmas "300 év Karácsony" Lemezbemutató hangverseny

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 16. szombat, 18:00

Tudta, hogy Pachelbel Ünnepi kánonját olyan gyakran koppintották, hogy a német mestert a popzene nem hivatalos keresztapjának is nevezik? De a leghíresebb tolvaj mégis a 10 éves Bach volt, aki bátyjától csente el a kéziratot és holdfénynél másolta le. Liszt Ferenc, Arcadelt - Ave Maria átiratával egyszerre utazunk a romantika és a Cinquecento reneszánsz világába. Csajkovszkij Észak Velencéjébe, Szentpétervárra repít bennünket Diótörőjével, de találkozunk a Napkirály orgonistájával, és a magyar orgona világsztárral, aki a Radio City-t avatta New Yorkban!

Ajánlatunk


Steigervald Krisztián generációkutató könyveinek és podcast műsorainak hála mára egyre többen tudjuk, melyik generációhoz tartozunk. Óriási népszerűségnek örvend a téma, a szakember pedig közérthető módon tesz rendet a fejekben a veterán, a baby boomer, az X-, Y-, Z-, és alfa generációk sajátosságaival kapcsolatban, és izgalmasan mesél arról, hogyan érthetjük meg egymást és élhetünk együtt harmóniában.

Az elefántcsontparti Tiken Jah Fakoly Afrika egyik zenei ikonja, az ottani reggae egyik legnagyobb sztárja.

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Ajánló


A Milky Chance a folk, a rock, a reggae, a jazz és az elektronikai zene stílusjegyeiből merítve komponálja száz milliós…

A Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok 39 éve állít emléket az 1335-ös visegrádi királytalálkozónak, a középkori Európa egyik legfontosabb eseményének. E három…

Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!