Program


"Puccini Itáliája" - operagála

"Puccini Itáliája" - operagála

Operát az Operából! – Puccini-gálaest
Koncertszerű előadás  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 24. szerda, 19:00

A 2018/19-es évad nagy részében – ahogy a tavalyi szezon során is – ismét nélkülöznünk kell a felújítás alatt álló Operaházat. Ez azonban lehetőséget ad arra, hogy mi magunk keljünk útra, és a határon és tengeren túli turnék mellett országhatáron belüli vidékekre is eljussunk. Az „Operát az Operából!” sorozaton belül nem csupán szimfonikus hangversenyekkel, koncertszerű operaelőadásokkal, balett-estekkel, hanem gálaműsorral is készülünk, amelyet a Puccini-évad ihletett: annak bemutató- és repertoár előadásaiból válogattuk a gála programját. Összesen 10 városba látogatunk el 2019 januárjától áprilisáig. 
A koncerteket Szennai Kálmán és Silló István karmesterek vezénylik.

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!