Program


PóZdium Talkshow Csonka Andrással

PóZdium Talkshow Csonka Andrással

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 8. hétfő, 17:30

Egy jó hangulatú pódiumbeszélgetés részese lehet az érdeklődő, aki Csonka Andrásról szeretne többet megtudni. Beszélgetőpartnere az ÓMÉK ügyvezetője, Bukovinszky Zsolt. Érdekességek, nevetés, jó hangulat, rövid fellépéssel megspékelve. A 100 éves Olvasó színháztermében garantált az önfeledt szórakozás. Jöjjön, legyen részese Ön is a felejthetetlen élményeknek.

Ajánlatunk


A nézők résztvevőkké válva közösen gondolkodnak és vitáznak, miközben olyan kérdésekről beszélgetünk, melyek mindenkit foglalkoztatnak. A Kenyértörés teljesen politikamentes előadás. Nem sugall semmit sem az ókori, sem a mostani háborúkkal kapcsolatban. Nem tör pálcát a szolidaritás vagy a „nem akarok belefolyni” érzés felett.

A Miénk a ház egy lemezbemutatós, mesélős est. Grecsó és Hrutka. Több mint egy koncert.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Az 1986-ban készült, kultikus családi rajzfilm színpadi változata feledhetetlen szórakozás az egész családnak!

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!