Program


PlanAll Day
2

PlanAll Day

A LIFE COACH, AMI MINDIG VELED VAN
Akár tele elképzelésekkel, akár az élet adta kihívások előtt kissé megtorpanva kezdi el valaki az új esztendőt, fontos, hogy mindenkinek legyen egy segítője, egy társa a rövid- és hosszútávú tervezések során egyaránt. Egy coach, aki utat tud mutatni.  több

 

Az idei PlanAll Day rendezvényen  egy fantasztikusan inspiráló beszélgetést hallgathattok meg Ördög Nóra, műsorvezető, Kende-Hofherr Krisztina, motivációs tréner, Viszkok Fruzsi, digitális tartalomgyártó, Csorba Anita, kreatív szakember és Porkoláb Gyöngyi társadalmi és kulturális mediátor részvételével

Mi a közös ebben a látszólag 5 teljesen különböző területen tevékenykedő és élethelyzetben lévő hölgyben?  Mindegyikük kiemelkedően sikeres a maga területén, melyet kitartó munkával ért el.  Manapság, amikor az online és a média felhígult világában könnyedén szerezhet bárki múlandó 15 perc hírnevet, mely azt az illúziót kelti a külvilágban, hogy a siker minimális befektetéssel is pikk-pakk elérhető, akkor érdemes meghallgatni azokat is, akik mindezt saját erőből, keményen dolgozva és az életüket alaposan tervezve érték el. Mert minden nap számít és az életünk napi szintű tudatos tervezése az a kulcs, amivel elérhetjük a számunkra kitűzött célokat.

A PlanAll Day keretében tervezett beszélgetésen a résztvevők mesélnek arról, hogyan szervezik az életüket, miben változtatta meg a tervezés saját és a környezetük életét, hosszabb és rövidebb távon. Inspiráló beszélgetés, példaértékű életet élő résztvevőkkel, mely a tudatos tervezésre buzdít és edukál.

A PlanAll tervező nem más, mint egy life coach, mely mindig veled van. Akár tele elképzelésekkel, akár az élet adta kihívások előtt kissé megtorpanva kezdi el valaki az új esztendőt, fontos, hogy mindenkinek legyen egy segítője, egy társa a rövid- és a hosszútávú tervezések során egyaránt. Egy coach, aki utat tud mutatni. De ezt a támaszt nem csupán egy személyben találhatod meg, hiszen a PlanAll System célja éppen az, hogy a hét bármely napján, a nap bármely szakában a tulajdonosa rendelkezésére álljon!

Az eseményen a PlanAll 2022-es termékek megvásárolhatóak és a résztvevőkkel dedikáltathatóak is!

 

Tájékoztatunk, hogy a rendezvényről kép- és hangfelvétel készül. A kép- és hangfelvétel felhasználása térben, időben, és felhasználási módban korlátlan. A Lizzy Card Papír Kft. a későbbiekben korlátozás nélkül, szabadon jogosult a Rólad készített felvétel felhasználására (pl. a jövőbeni rendezvényeinek népszerűsítésére) személyiségi jogaid tiszteletben tartásával. Ezekért sem előre, sem pedig utólag semminemű ellenszolgáltatásra nem vagy jogosult, és ilyen jellegű igényt vagy követelést nem támaszthatsz Társaságunkkal szemben.

VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA! 

A rendezvény az adott napon érvényes hatósági korlátozások betartásával látogatható.

Amennyiben hatályos korlátozás nincs érvényben és a járványhelyzet gyengül, annak ellenére is vigyázzunk magunkra és egymásra. A rendezvény területen több helyen találsz kézfertőtlenítési lehetőséget, használd bátran.

Amennyiben biztonságosabban érzed magad maszkban, nyugodtan használd! 

Ajánló


A helyszín egy katamarán, ahol a külügyminisztérium nyolc fontos embere készül egy könnyed…

Egy valaha szebb napokat látott producer és egy ravasz könyvelő a világ legrosszabb…