Program


Petruska - Égi Gangon Grecsó Krisztiánnal

Petruska - Égi Gangon Grecsó Krisztiánnal

Petruska András gitárvirtuóz és vendége, a kiváló kortárs író, Grecsó Krisztián együttműködése igazán nem mindennapinak ígérkező párosítás.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: november 11. péntek, 19:00

Olyannyira nem mindennapi, hogy már előre tudhatjuk, megismételhetetlen. Hiszen mintegy fél évtizeddel ezelőtti közös munkájuk gyümölcsének dalai itt hangoznak el először kettejük előadásában, egyfajta kései ősbemutatóként. A Reláció c. Petruska nagylemezről ismert dalok (Égi gangon, Én a te korodban, Mondatok) mellett olyan alkotások is hallhatóak lesznek, melyek eddig fiókban pihentek, és talán elő sem bukkannak soha, ha nem jön el ez a felejthetetlennek ígérkező este. Könnyed barangolás a lélek arborétumában, erre invitál Petruska és Grecsó.

Ajánlatunk


Georges Bizet CARMEN Opera két részben, négy felvonásban, francia nyelven, magyar és angol felirattal

Marék Veronika hőseit az egész világ ismeri, a mackó és a kislány történetein generációk nőttek fel. Hétköznapi kalandjaik legnagyobb varázsa, hogy minden mai és egykori gyerek számára ismerősek. Mert mindenki vágyott már piros kisautóra, barátkozott össze kóbor cicával vagy épített házat az asztal alatt.

 A korábbi nagy sikerre való tekintettel a Mamma Mia! ismét az ország legnagyobb sportcsarnokaiban!

Ajánló


Shakespeare utolsó, cseppet sem felhőtlen vígjátéka nagy politikai játszmával, őrült vágyakkal, balfácánokkal és sok-sok szerelemmel.

Cirkuszi karácsonyi játék Jókai Mór novellája alapján

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!