Program


PÁR-BESZÉD
4

PÁR-BESZÉD

Az irodalmi-zenei estek mindig nagy érdeklődésre tartanak számot. Különösen érvényes ez akkor, amikor két rendkívül népszerű kortárs magyar író, Spiró György és Závada Pál és két kiváló zeneművész, Dés László (szaxofon) és Dés András (ütőhangszerek) lépnek fel együtt.

 több

Aktuális előadások



PÁR-BESZÉD
Spiró György, Závada Pál – Dés László
és Dés András irodalmi zenei estje

Noha ők már több alkalommal szerepeltek együtt, ez zömmel többedmagukkal együtt történt, így ez ritka ünnepi alkalom lesz, amikor négy, egymásra érzékenyen rezonáló nagy művész műsorát hallhatjuk majd.
Spiró György és Závada Pál felolvasnak általuk fontosnak és aktuálisnak tartott írásaikból, Dés László és Dés András pedig zenével folytatja a felolvasásokat.
A próza közben, kellő dramaturgiai pontokon megszólal a zene, hangsúlyozva, aláhúzva vagy akár ellenpontozva az egyes szövegrészeket. Így az estnek kialakul egy íve, dramaturgiája, zene-dramaturgiája.
Ezek az előadások mindig egyediek, és a mindig változó szöveg és zenei tartalom minden előadást megismételhetetlenné tesz.

ELŐADÓK Spiró György, Závada Pál, Dés László, Dés András

A Sonatina művészügynökség produkciója.

Az előadás hossza: 80 perc, szünet nélkül.

Ajánló


Közel két évszázada ad reményt és erőt „e rút világban” Liliomfi és Mariska minden ukázt felülíró szerelme, Szellemfi játékkedve és…

Ez a játék legalább annyira filozofikus, mint a klasszikus mesék többsége: egyszerű, élvezhető, sőt szórakoztató képletbe helyezi a létezés alapkérdéseit,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!