Program


Papp János: El Camino
2

Papp János: El Camino

Akik ismerik, tudják, hogy a színészet mellett nagy szenvedélye a túrázás. Szinte valamennyi földrészen járt már. Utazásairól pedig útinaplókat ír. Az útinaplókat pedig színházi monológ formájában adja elõ.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 12. szerda, 18:00

Februárban Papp János, a vándor-színész útinaplóját bemutató estre kerül sor a KMO Művelõdési Központban.

Akik ismerik, tudják, hogy a színészet mellett nagy szenvedélye a túrázás. Szinte valamennyi földrészen járt már. Utazásairól pedig útinaplókat ír. Az útinaplókat pedig színházi monológ formájában adja elõ.

"Arról fogok mesélni neked, ha eljössz – a humort, lírát, csipetnyi filozófiával fűszerezve – hogy ahol a szeretet, a barátság, a bizalom, a türelem, az együttérzés, a segítőkészség magától értetődő része a létezésnek, ott jó lenni, ott jó élni. Ilyen a spanyolországi zarándokút, az El Camino. 2005 nyarán jártam végig a 900 km-es utat, „Apostoli” kötelességemnek érzem, hogy átadjam, amit az úton kaptam. Nyújtsd a kezed! Járd végig velem az El Caminot! - hogy aztán felbátorodva, majd magad is, igaziból nekivágj!" - Papp János

Ajánlatunk


A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Középkori balladák sokszor adtak hangot a nők társadalomban betöltött, mennybe emelt vagy épp porba tiport helyzetéről. Női sorsok elevenednek meg a A mennybe vitt leány című dalesten, ahol egy csokor középkori magyar népballada hangzik el.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!