Program


PÁPAI JOCI szimfonikus koncert

PÁPAI JOCI szimfonikus koncert

A közönség egy őszinte és lélekmelengető showműsorra készülhet, amelyben a szokásos slágerek új formájukban szólalnak meg.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 15. szombat, 20:00

PÁPAI JOCI szimfonikus koncert
(esőnap: július 16.)
Karmester: Robert Papocsi

Pápai Joci mindig is különleges hangulatú, a közönséget magával ragadó műsoráról volt híres, így most is egy látványos, új köntösbe bújtatott koncerttel jön a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra, melynek hangszerelésében nem más lesz segítségére, mint Szirtes Edina ’Mókus’ és Lombos Pál, azaz a Heureka Pop Orchestra Wien.

A szimfonikus zenekar Seres Vilmossal és Kovács Mátéval egészül ki, két olyan zseniális szólistával, akik többek között a balkán, a djangó, és a cigányzene nagymeseterei. A klasszikus szólamok és a világzenei motívumok finom összeolvadásának köszönhetően Joci mélyérzelmű dalai még erősebben hatnak majd. Összességében elmondható, hogy Mókusnak az etno-szimfonikus műfaj aktív művelőjének és a fentebb említett vendégelőadóknak köszönhetően nem szokványos szimfonikus koncertben lesz részünk!

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!