Program


Orvos-Tóth Noémi tárlatvezetése

Orvos-Tóth Noémi tárlatvezetése

Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus, író rendhagyó tárlatvezetése a Mintázat és dekoráció című kiállításban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 14. szombat, 16:00

“Egy sima, egy fordított, egy sima, egy fordított - ha sokáig ismételjük, egyszer csak láthatóvá válik a mintázat. Az egymást követő részekből összeáll a nagy egész, és mi rácsodálkozunk milyen szabályszerűségek alkotják a teljes képet. Egy sima, egy fordított - minták, mintázatok, ismétlődések között élünk. A visszatérő elemek felfedezhetők egyéni és családi múltunkban és jelenünkben egyaránt.

Örökül kapott sorsunk sem más, mint ismétlődő kapcsolati, viselkedési és viszonyulási mintázatok izgalmas térképe. Ezen a rendhagyó tárlatvezetésen Orvos-Tóth Noémi kalauzol minket végig a kiállításon, és egy-egy alkotás kapcsán mesél nekünk a hol látható, hol láthatatlan, hol merev és szabályos, hol formabontóan szabálytalan családi mintáinkról.”
(Orvos-Tóth Noémi)

A karácsony közeledtével a résztvevőknek a Gerbeaud Ház különleges karácsonyi bonbonokkal, a Pajzos Borászat pedig tokaji aszúkóstolóval kedveskedik.

A férőhelyek száma limitált! Jegyek kizárólag online kaphatók!

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!