Program


Orpheum Madams

Orpheum Madams

A swing-korszak ikonikus dalai három énekesnő és egy öttagú zenekar tolmácsolásában. Tisztelgés Irving Berlin, Cole Porter, Duke Ellington, és más sikerszerzők előtt, akik a füstös jazzkocsmák és a Broadway között keresték, vagy találták meg a szerelmet.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 31. szombat, 20:30

Békebeli zenék a Szindbádban!
Orpheum Madams: Swing & Love

Orpheum Madams néven 2019 nyarán új zenekari formáció tűnt fel a vokális jazz szempontjából addig fehér foltnak számító Szabolcs megyében. A jeles alkalomra a nyíregyházi Bencs Villában került sor, melyet később számos sikeres koncert követett egészen a pandémia kitöréséig.

Csaknem egy év várakozás után a csapat új repertoárral és immár nyolc állandó taggal tér vissza a színpadra, hogy a közös otthoni zenebonák után végre a nagyközönség előtt is megidézzék a swing-korszak békebeli hangulatát. A világon a legtöbbek számára Ella Fitzgerald és Frank Sinatra lemezeiről ismert romantikus slágereket ezúttal Dézsi Darinka, Nyomtató Enikő színművészek (Móricz Zsigmond Színház), valamint Maródi Tímea énekesnő közös előadásában élvezheti a közönség. Nyíregyháza legújabb koncerthelyszínén, a Szindbád szabadtéri színpadán.

Az új tagok, Szántó Sándor (dobok) és Horányi Tamás (zongora) mellett klarinéton továbbra is Ignácz László, nagybőgőn Simon László, gitáron Karap Zoltán játszik.

Orpheum Madams: Swing & Love

A swing-korszak ikonikus dalai három énekesnő és egy öttagú zenekar tolmácsolásában. Tisztelgés Irving Berlin, Cole Porter, Duke Ellington, és más sikerszerzők előtt, akik a füstös jazzkocsmák és a Broadway között keresték, vagy találták meg a szerelmet. Emlékezés a békeidőkre, a női énekes géniuszokra: Ella Fitzgeraldra, Billie Holiday-re, Sarah Vaughanre, és persze a legendás The Andrews Sistersre.

Dézsi Darinka, Nyomtató Enikő, Maródi Tímea – ének
Ignácz László – klarinét
Horányi Tamás – zongora
Karap Zoltán – gitár
Simon László – nagybőgő
Szántó Sándor – dobok

Ajánlatunk


zenés party két részben

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!