Program


Orosz Gyuri önálló est

Orosz Gyuri önálló est

Nyíregyházán most láthatja először a publikum ezt az előadást, amelynek megnyitására Showder Klubos kollégáját, a nyíregyházi bankár-humorista Horváth Gábort kérte fel Orosz Gyuri.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 9. péntek, 19:00

Orosz Gyuri önálló est

Ez az előadás olyan lesz, mint az élet. Végig nagyon jól szórakozunk, amíg Gyuri elmeséli a saját történetét. Olyan lesz, mintha céltalanul bolyonganánk kacagva, nevetve, röhögve, de a végén minden összeáll, és rájövünk az élet értelmére, ami nem más, mint....  Még jó, hogy most nem áruljuk el, mert akkor nem jönnél el a Hova-hova? című estre, ahol egyébként nem biztos, hogy bármi is kiderül.

Az előadásról a humorista szavaival:
"Mindenki tart valahová, de sokszor még magunk sem tudjuk, hogy mi a célunk. A lényeg, hogy haladjunk, mert ha megállunk, akkor szembesülnünk kell azzal, hogy hol is vagyunk. Ezért mi folyamatosan haladunk, hogy ne legyünk ott, ahol vagyunk.
Céltalan az élet? Nem! Talán az a megoldás, hogy az utat élvezzük és ne a célba érést. És ha az előző pár mondatból nem értesz semmit, akkor jó, mert én sem.
Szerintem az élet értelmét úgy lehet a legkönnyebben megfejteni, ha nagyon figyelünk. Életünk utolsó percben pedig rájövünk mindenre. Addig viszont csak haladjunk! Hogy hova? Voltaképpen teljesen mindegy." - Orosz Gyuri

Műsoridő: 80 perc

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!