Program


Operafantázia - Dunakeszi Szimfonikus Zenekar

Operafantázia - Dunakeszi Szimfonikus Zenekar

Lehet-e az opera népszerű? Az operák varázslatos világa elevenedik meg az opera halhatatlan mesterei - Mozart, Verdi, Puccini, Erkel - remekműveinek gyöngyszemeiből összeállított gálaműsorunkban, amelyet a Magyar Állami Operaház szólistái és a Dunakeszi Szimfonikus Zenekar tolmácsolnak Önöknek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 27. csütörtök, 19:00

Operafantázia - Dunakeszi Szimfonikus Zenekar

"Az ének a leghevesebb szenvedély beszéde. A zene a szenvedély nyelve." /Wagner/
Lehet-e az opera népszerű? Az operák varázslatos világa elevenedik meg az opera halhatatlan mesterei  - Mozart, Verdi, Puccini, Erkel - remekműveinek gyöngyszemeiből összeállított gálaműsorunkban, amelyet a Magyar Állami Operaház szólistái és a Dunakeszi Szimfonikus Zenekar tolmácsolnak Önöknek.

Az előadás hossza 60 perc egy részben.

Ajánlatunk


A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!