Program


Open air-Musicalest SZABAD ÉG ALATT
2

Open air-Musicalest SZABAD ÉG ALATT

Zenés találkozások a Budapesti Operettszínház sztárjaival. A különleges, szabadtéri helyszínen művészeink előadásában részleteket hallgathatnak meg olyan népszerű musicalekből, mint az Abigél, A Szépség és a Szörnyeteg, Cabaret, Elisabeth, Jekyll & Hyde, Mozart, My Fair Lady, Rebecca, Rudolf és a West Side Story.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 9. vasárnap, 20:30

Újra tart koncertestet a Budapesti Operettszínház!

Alig várjuk, hogy újra találkozzunk a közönségünkkel!

A belváros egyik leghangulatosabb udvarában kelnek újra életre a musical- és operettdallamok a helyszín családias légkörében, kis formációban, de nagy akusztikával! Töltsenek egy könnyed nyári estét sztárjainkkal!

A különleges, szabadtéri helyszínen művészeink részleteket adnak elő Ábrahám Pál, Huszka Jenő, Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Szirmai Albert és ifj. Johann Strauss közkedvelt operettjeiből. Részletek csendülnek fel többek között A csárdáskirálynő, A Denevér, A mosoly országa, Bál a Savoyban, Erzsébet, Giuditta, Marica grófnő, Mária főhadnagy, Mágnás Miska, Viktória és a Víg özvegy című operettekből is.

Kapunyitás 20:00


Időpont: július 11. és július 12., 20.30

Fellépő művészeink: Janza Kata, Szabó P. Szilveszter, Vágó Zsuzsi, Kocsis Dénes

Esőnap: július 13.


Időpont: július 17., július 18 és július 19., 20.30 

Fellépő művészeink: Polyák Lilla, Homonnay Zsolt, Nádasi Veronika, Kocsis Dénes, Sándor Péter

Esőnap: július 20.

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!