Program


Open air-Musicalest SZABAD ÉG ALATT
2

Open air-Musicalest SZABAD ÉG ALATT

Zenés találkozások a Budapesti Operettszínház sztárjaival. A különleges, szabadtéri helyszínen művészeink előadásában részleteket hallgathatnak meg olyan népszerű musicalekből, mint az Abigél, A Szépség és a Szörnyeteg, Cabaret, Elisabeth, Jekyll & Hyde, Mozart, My Fair Lady, Rebecca, Rudolf és a West Side Story.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 9. vasárnap, 20:30

Újra tart koncertestet a Budapesti Operettszínház!

Alig várjuk, hogy újra találkozzunk a közönségünkkel!

A belváros egyik leghangulatosabb udvarában kelnek újra életre a musical- és operettdallamok a helyszín családias légkörében, kis formációban, de nagy akusztikával! Töltsenek egy könnyed nyári estét sztárjainkkal!

A különleges, szabadtéri helyszínen művészeink részleteket adnak elő Ábrahám Pál, Huszka Jenő, Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Szirmai Albert és ifj. Johann Strauss közkedvelt operettjeiből. Részletek csendülnek fel többek között A csárdáskirálynő, A Denevér, A mosoly országa, Bál a Savoyban, Erzsébet, Giuditta, Marica grófnő, Mária főhadnagy, Mágnás Miska, Viktória és a Víg özvegy című operettekből is.

Kapunyitás 20:00


Időpont: július 11. és július 12., 20.30

Fellépő művészeink: Janza Kata, Szabó P. Szilveszter, Vágó Zsuzsi, Kocsis Dénes

Esőnap: július 13.


Időpont: július 17., július 18 és július 19., 20.30 

Fellépő művészeink: Polyák Lilla, Homonnay Zsolt, Nádasi Veronika, Kocsis Dénes, Sándor Péter

Esőnap: július 20.

Ajánlatunk


zenés átirat két részben

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!